Oprah Winfrey’den yaz zayıflama diyeti

Oprah Winfrey’den yaz zayıflama diyeti

OPRAH’IN KÜÇÜK ZEVKİ
Kahramanımız Oprah Winfrey dünyanın en zeki ve en zengin kadınlarından biri; fakat onun bile bazı basit zevkleri var. Hayatındaki şeyler iyice ısındığında donmayı seviyor. “En büyük zevklerimden biri çubukta buzlu şekerdir. Anneniz ne zaman çılgına dönüp sizi eve çağırsa elinde bir buzlu şekeri olmaz; oysa bir buzlu şekeri olmalıydı. Bu her şeyi daha iyi yapacaktır,” diyor Oprah.

İşte oprahın diyeti:

Kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kaşığı kadar çilek reçeli
1-2 tane salatalık
1 tane meyve

Öğle
1 dilim tam buğday ekmek
Haşlanmış et
Domates
1 kase yoğurt

Akşam
1 dilim kızartılmış ekmek
Büyük kase az yağlı salata
1 su bardağı kadar ayran

PFEIFFER’İN EĞİLİMİ
“Çalışmıyorken normalden daha fazla hile yaparım,” diyor efsanevi ekran güzeli Pfeiffer. Kocasıyla eğlenceye gittiği ile ilgili bir fikir yürütmeden önce, Pfeiffer, günlük eğlencelerinin biraz farklı olduğunu söylüyor.
“Benim için Meksika yemeği büyük bir şeydir. Kasedeki bütün cipsleri yerim, sonra bir tane daha ve bir tane daha yiyebilirim. Kendimi durdurmam.”

Kızarmış yiyecekler. Four Seasons Oteldeki kahvaltısına ve yüzündeki kusursuzluğa bakınca bir yalan makinesi çağırmak isteyebilirsiniz.

“Elbette bunu her gün yapamazsınız fakat kendinize biraz ara vermelisiniz.” Çubuklu pantolonlu ve ipek kolsuz bluzunun içerisindeki o zarif sarışın böyle diyor. Evet, kırkı geçerken kollarını bu şekilde açmanın onun için bir hak olduğunu düşünüyor.

“Kadınlar bunu kendilerine yapıyor. Aslında erkeklerin kadınlardan böyle bir şey yapmalarını istediklerini düşünmüyorum (yetersiz beslenme kemikli bir vücut ve bütün bu plastik cerrahi ameliyatları.) Neden kendimize bunu yapıyoruz ki? Genç kadınların aşmaları gereken bir sorun bu. Ve bu trend hiç de kaybolacak gibi değil.”
Çok stresli olduğunda Pfeiffer sokaklara çıkıyor: “Eskiden bir koşucuydum (uzun mesafe) ama şimdi sadece birkaç Sprint yapıyorum ve yürüyüşe çıkıyorum.

Güzellik

Oprah Winfrey’den yaz zayıflama diyeti

Yorum Yaz