Bioxcin Saçlarımın Dökülmesini Engelledi

IMG_20150513_145020 (Copy)

Oldum olası saçlarım dökülür ve artık erkekler gibi kel kalacağımı düşünmeye başlamıştım. Ne yaptıysam yararını göremedim, zeytin yağ sür dediler sürdüm, sarımsakla saç diplerine masaj yap dediler yaptım, şu şampuan iyi geliyormuş dediler denedim ama bana mısın demedi. Saçlarım hep dökülmeye devam etti öyle ki artık saçlarımı taramaya, fırçalamaya korkar olmuştum. Avuç, avuç saçlar her tarayıştan sonra kucağıma dökülüyordu. Buna dur demenin vakti gelmişti de geçiyordu bile. Bir gün interneti açtım ve derinlemesine araştırma yaptım, saç dökülmesine çok iyi geldiği söylenen pek çok ürün buldum tabii ama hangisine güvenerek alıp kullanacaktım ki?

Bu konuda bana yine yakın bir arkadaşım destek oldu. O da dökülmeye başlayan saçlarına Bioxcin ile dur diyebilmişti. Eczanelerde setler halinde satılan bu şampuanın ancak deneyince etkisinin görebilirsin diyerek bana yol gösterdi, çok uygun fiyatı olan bu şampuanı hemen alıp kullanmaya başladım. Size ne desem azdır inanmayabilirsiniz ama 3. Yıkamadan sonra saç dökülmelerimin yavaşladığını hatta % 85 oranında durduğunu rahatlıkla ifade edebilirim. Kepek problemim de dökülmelerle hep bir arada yaşadığım bir sorundu. Saçlarımı kökünden ucuna doğru zenginleştiren, bakıp onarımını yapan Bioxcin ile kepeklerde yok olmaya başladı. Saçlarım dolgunlaştı, parlak ve sağlıklı görünmeye başladı. İşin özü Bioxcin bir şampuandan beklenen her şeyi bana verdi.

Kel kalma korkusu yaşayan erkeklere ve bayanlara mutlaka bu enfes ürünü kullanmalarını tavsiye ediyorum. Her saç grubuna göre farklı içeriği olan bu kaliteli şampuanlar eczanelerde satılıyor, bazen de yapılan indirim kampanyaları ile değerinin daha altında fiyatlarla satın alabileceğinizi aklınızdan çıkarmamalısınız. Yurdumuzun en bilinen üniversitelerinde dermatolojik etkileri yapılan araştırmalarla kanıtlanmış olan bu şampuanın benim gibi etkilerini hemen görecek ve kel kalmaktan kurtulacaksınız. Saçlar insanların dış görünüşlerini bire bir etkileyen temel unsurlardır. Hatta denir ki bir bayanın dış görünüşünün % 80 i saçlarıdır. Bu ne derece doğrudur bilmiyorum ama gerçeklik payının olduğu kesin. Ben bu anlamda Bioxcine çok şey borçluyum, deneyin, siz de görün.

Yorum Yaz