Ünlülerin İlginç Selfieleri Ve Selfie Bağımlılığı

Derin, Lal ve Mila’nın doğumuyla birlikte yaşadığı değişiklikleri keyifli bir sohbet eşliğinde anlattı.

Güncel haberler editörümüz Bağlan Keskin ve ben tabii ki selfie bağımlısı değiliz! Sadece biraz eğleniyoruz.

SADECE SAĞIM, SOLUM, ÖNÜM, ARKAM DEĞİL DOMENICO DÖLCE VE STEFANO GABBANA SAYESİNDE ARTIK PODYUMLAR DA KAMERAYA DUDAK BÜZENLERLE DOLU. SİZ DE SÜREKLİ KENDİNİZİ SELFİE ÇEKERKEN YAKALIYORSANIZ “SELFITIS” OLABİLİRSİNİZ!

Ellen degeneres’in meryl Streep’le yaklaşık iki sene önce, Oscar hatırasına sahip olmak istemesiyle alevlenen #selfie harekatı hız kesmeden devam ediyor. Öyle ki, en son Dölce & Gabbana defilesinde modeller podyumda selfie çekiyorlardı. Instagram’da zaten her 10 fotoğraftan yedisi selfie. Kim “selfie çekmek sıkıcı” diyebilir ki? Bence çok eğlenceli. Hele InstaBeauty, PhotoWonder, Facetune gibi programlarla fotoğraflara photosop uygulamak eğlencenin dozunu artırıyor. Snapchat’in kahkahaya boğan yeni güncellemesini de unutmamak lazım. Tabii bir yere kadar. Malum her şeyin fazlası zarar. Selfie’nin fazlası da sırf zarar ziyan. Hem de narsistliğe ve benmerkezciliğe kadar uzanan bir zarardan bahsediyoruz.

Amerikalı psikologların selfie paylaşımı, fotoğraf hileleri ve karakter üçlüsü üzerine yaptığı araştırmaların sonuçlarına göre sık selfie paylaşanların narsist olma olasılığı yüksek.Te/tfjv; kapılmayın. Birkaç selfie paylaştınız diye tabii hemen, bozuk bir karaktere sahip olmuyorsunuz ama olanlar da yok değil hani. Mesela Danny Boıvman’ın hikayesini duydunuz mu? 19 yaşındaki İngiliz, iPbone’uyla günde 10 saatini selfie çekmeye ayırdı, tam 200 kare çekti; ardından hiçbirini beğenmedi ve mükemmel bir selfie’ye sahip olamadığı için ölmeyi diledi. En nihayetinde kendini psikyatri terapilerinde buldu. Ve İngiltere’nin ilk selfie bağımlılığı hastası olarak tarihe geçti. Bu tabii ki, olabilecek en uç örnek ama etrafımda sabah, öğle, akşam olmak üzere günden üç posta selfie paylaşanlar da yok değil. Amerikan Psikiyatri Derneği’nin yaptığı araştırmalara göre günde altı kez selfie paylaşıyorsanız size de geçmiş olsun! “Selfitis” adını verdikleri hastalığa yakalanmışsınız.

Günde üç kez selfie çekiyor ama sosyal medyada paylaşmıyorsanız sınırdasınız. Haftada üç kez paylaşıyorsanız rahat olun, ruh sağlığınız gayet yerinde. Veritas Psikiyatri Merkezi’nden Dr. Ali Hilmi Yazıcı, “Günde birkaç kez selfie paylaşmak hastalık olarak kabul edilmez ancak bir kişi gittiği her yeri paylaşırsa bu durum bir kişilik zaafına dönüşür” diyor ve ekliyor, “Her davranışı kayıt altına alarak selfie çekmek narsislik bir doyum olarak nitelendirilir.’’ Instagram’da en çok selfie paylaşan isimlerden biri de hiç kuşkusuz Kim Kardashian. Malum kendisinin “Kim Kardashian Selfish” adlı bir kitabı bile var. Selfie’nin sadece kişilik bozukluğu olanlar değil, Kardashian gibi habire kendini göstermek isteyenlerin de favori eylemi olduğu su götürmez bir gerçek. Kıssadan hisse selfie’yi asla bir doyum aracı haline getirmeyin. Sık sık selfie çekme ihtiyacı hissediyorsanız telefonunuzu elinizden bırakın ve anın tadını çıkarmaya bakın!

Kendall Jenner’se uykudayken bile selfie paylaşmakta bir sakınca görmüyor.

Ünlülerin İlginç Selfieleri Ve Selfie Bağımlılığı Resimleri




hayvanlar-aleminde-selfie-siralio-029Ünlülerin sıradışı dövmeleri!!!Bir Sonraki Foto Bir Önceki FotoÜnlülerin tatil Selfie'leri!ünlülerin ilginç selfieleri 4 15 ünlülerin ilginç selfieleri EN İLGİNÇ SELFİELER GALERİEN İLGİNÇ SELFİELER GALERİ

Yorum Yaz